ueber-uns

Ne rreth nesh

Kompania Copo- Plast Kunststoffrecycling Heinrich Winkler e.K. merret prej shumë vitesh me riciklimin e materialeve termo-plastike.

Fokusi i prodhimit tonë qëndron në prodhimin e ri-kokërrzimeve prej polipropileni, sasi jonë e përgjithshme vjetore shkon aktualisht deri në rreth 20.000 tonë në vit.

Ju do të gjeni tek ne një partner i cili vlerëson shumë bashkëpunimin e ndershëm dhe afatgjatë, pagesat e përpikta dhe vështrimi i vazhdueshëm mbi cilësinë e mirë të produkteve janë karakteristikat bazë të kompanisë Copo-Plast.

Është kënaqësi për ne të presim kërkesat ose ofertat tuaja.

Impianti ynë