Udhëtimi

Kaq lehtë na gjeni! Hörpolding ndodhet direkt pranë B304 ndërmjet Stein a.d. Traun dhe Traunstein.

Udhëtimi në drejtim të Stein. a.d. kur vini nga Traun / Altenmarkt:

Ndiqni B304 dhe kaloni St.Georgen. Fshati tjetër që vjen është direkt Hörpolding. Në fund të Hörpolding ju duhet të ktheheni djathtas në parkun industrial Hörpolding. Më pas kthehuni edhe njëherë djathtas. Mbërritja është pas rreth 300 m në krahun a majtë!

Udhëtimi kur vini nga drejtimi i Traunstein:

Ndiqni B304 dhe kaloni Matzing dhe Nunhausen. Fshati tjetër që vjen është direkt Hörpolding.
Në fillimin e fshatit Hörpolding ju duhet të ktheheni majtas për në parkun industrial Hörpolding. Më pas kthehuni edhe njëherë djathtas. Mbërritja është pas rreth 300 m në krahun a majtë!