Teknologji riciklimi

Ne riciklojmë mbetjet e prodhimit me teknologjinë më moderne kryesisht PP në të gjitha variantet.

Në sortimentin tonë të gjerë të makinerive përfshihen 2 mullinj prerës me përkatësisht 75 kW rendiment, një zvogëlues me një bosht me 37 kW dhe 1 një zvogëlues me një bosht me 110 kW.

Linja jonë e riciklimit për prodhimin e kokërrzimeve përpunon një sasi maksimale në varësi të materialit prej rreth 1400 kg/h.